Over mij als coach

Marleen Timmermann

Ik ben Marleen Timmermann, HR professional en Professional Co-Active Coach. Ik ben getrouwd met Marnix en heb 4 (lease-)kinderen.

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor quotes, omdat ze je bij de les houden van je authentieke zelf en je uitnodigen tot nadenken en ontwikkelen.

Behalve mijn liefde voor quotes, watersport, natuur, musea en wandelen, fotografeer ik heel graag. De foto’s op deze website zijn allemaal uit eigen collectie. Wandelen, fotografie, museumbezoek, het is allemaal naar wens te integreren in de coaching!

Ruim 15 jaar heb ik ervaring met coachen en ik onderscheid mijn stijl door mijn opleiding, maar vooral omdat ik op hoog niveau getraind ben. Met name in de Co-Active methode.

Woorden die mijn stijl van coachen kenmerken:
vertrouwen, passie, Integriteit, actie, direct, authentiek, energie, respect, verbinding en durf.

Mijn fundamentele geloof is dat ieder individu van nature creatief is, vindingrijk en compleet. Een ieder heeft alles in zich, ook zijn eigen antwoorden. Het is aan mij als coach om je de juiste vragen te stellen en je tools, verzoeken en uitdagingen aan te bieden om je eigen antwoorden te kunnen vinden. Ik kijk naar je als compleet persoon: body, mind & soul.

Over mij als HR professional:

Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we are supposed to be and embracing who we are.

Na 10 jaar werken in HR rollen bij (internationale) bedrijven in loondienst, werk ik sinds 2009 als zelfstandig HR ondernemer als interim HR Adviseur / Business Partner / Manager en Organisatie Adviseur met ruime ervaring op alle facetten van het HR vak. Sparring Partner voor zowel Management als HR afdelingen in verschillende type organisaties, van beursgenoteerde internationale organisatie tot een traditionele productieomgeving, waar ik (pro-) actieve rol heb gespeeld in zowel groei en ontwikkeling als herstructurering.

Door mijn ruime interim ervaring en resultaten heb ik bewezen dat ik me makkelijk en snel aanpas aan de omgeving en ben ik gewend zeer snel te schakelen. Ik ben in staat gebleken met tact en sensitiviteit, maar zeker met duidelijkheid te communiceren op diverse niveaus. Het lukt me met beperkte inspanning het vertrouwen te wekken van fabrieksmedewerker tot CEO door authentiek te blijven.

Kerncompetenties: integriteit, resultaatgericht, zelfstandig, coachen, sensitiviteit, motiveren/overtuigen, analytisch, communicatief.

Mijn kracht ligt bij het coachen en motiveren van management en medewerker, verandermanagement, het stroomlijnen en structureren van processen, het geven van organisatieadvies, het begeleiden van in- en uitstroom en arbo, ergonomie en veiligheid.